Ravintola Gatehouse / Kokoustilat

Komentosilta 1, 00980 Helsinki

10-56Kokouspaketit alk. 25€/hlö

Ravintola Gatehouse / Kokoustilat

Arvaatko, mistä kokoustilamme Majakka, Masto, Messi ja Maininki ovat saaneet nimensä? Jatka lukemista, niin tiedät.

Ravintola Gatehouse koostuu monista muuntuvista tilakokonaisuuksista, joissa isotkin ryhmät voivat kokoustaa tai pitää yksityisen lounaan tai illallisen. Nämä Vuosaaren satamassa sijaitsevat urbaanit ja ainutlaatuiset yksityistilat tarjoavat loistavat puitteet asiakkailleen.

Ravintola Gatehousessa on neljä erilaista kokoustilaa, joista autamme sinua valitsemaan tarpeisiinne sopivan.

Rakennuksen 13. kerroksessa sijaitsevat Majakka ja Masto toimivat kokous- tai koulutustilana, ja edustustilan puolella nautitaan virvokkeista ja muista tarjoiluista. Inspiraation loppuessa voit suunnata kohti kattoterassia ja rauhoittaa ajatuksesi horisonttiin yltävissä merimaisemissa. Workshoppeja ja ryhmätöitä varten voi levittäytyä myös edustustilan rennoille sohville ja ihastuttaville näköalapaikoille. Yhdistämällä koko ylimmän kerroksen syntyy suljettu tilakokonaisuus jopa 56 henkilölle.

Erillisenä tilana Maston maksimikapasiteetti on 10 henkilöä ja Majakan 26 henkilöä. Lounastauon voi viettää alakerran ravintolassamme, mutta yksityinen ruokailu on ehdottomasti mahdollista tilata myös yläkerran häikäiseviin merimaisemiin.

Tilojen tekniseen varusteluun kuuluu mm. Ricoh 55″ IWP-älynäyttö, interaktiivinen valkotaulu (Majakka) sekä videotykki ja valkokangas (Masto). Ricohin interaktiivinen valkotaulu tarjoaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia kouluttajalle, workshopin tai kokouksen vetäjälle sekä etänä tilaisuuteen osallistuville.

Kokoustilat Maininki ja Messi sijaitsevat Ravintola Gatehousen vieressä ensimmäisessä kerroksessa. Tilat yhdistämällä saadaan rakennettua yksityistila 24 henkilölle, jolloin osallistujat voivat seurata tilaisuuden esitystä kahdelta valkokankaalta. Erillisinä tiloina kummankin kokoustilan maksimikapasiteetti on 12 henkilöä. Mainingin ja Messin tekniseen varusteluun kuuluu videotykki ja valkokangas.

Tervetuloa viettämään työntäyteistä päivää mieltä rentouttaavan meren äärelle!

#Gatehouse #Vuosaarensatama

Yhteystiedot

Komentosilta 1, 00980 Helsinki

Ravintola Gatehouse myyntipalvelu

040 058 1521
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 25€/hlö

Majakka ja Masto

Puolipäiväpaketti alk. 28,00 €/hlö sis.

 • kokoustilat 4 tunniksi
 • aamu- tai iltapäiväkahvin joko suolaisen tai makean kera
 • lounas ravintolassamme

Kokopäiväpaketti alk. 35,00 €/hlö sis.

 • kokoustilat 8 tunniksi
 • aamukahvin ja suolaisen tarjoilun
 • lounas ravintolassamme
 • iltapäiväkahvi makean kera

Kokouspakettien ryhmäkoko on min. 20 hlö ja max. 56 hlö.

Maininki ja Messi

Puolipäiväpaketti alk. 25,00 €/hlö sis.

 • kokoustilat 4 tunniksi
 • aamu- tai iltapäiväkahvin joko suolaisen tai makean kera
 • lounas ravintolassamme

Kokopäiväpaketti alk. 38,00 €/hlö sis.

 • kokoustilat 8 tunniksi
 • aamukahvin ja suolaisen tarjoilun
 • lounas ravintolassamme
 • iltapäiväkahvi makean kera

Kokouspakettien ryhmäkoko on min. 10 hlö ja max. 24 hlö.

Teemme mielellämme tarjouksen myös pienemmille ryhmille. Tiloissa voi halutessanne tarjoilla buffet-lounaan, aamiaisen tai jonkin muun kokonaisuuden. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kuumeniko tunnelma kokouspäivän kuluessa? Päätä päivä rentoon sauna-iltaan! Ravintola Gatehousen 13. kerroksen sauna- ja edustustiloissa järjestät yksityiset juhlat ja illanvietot tyylikkäissä puitteissa.

Haluatko toteuttaa yritystapahtuman ulkona? Tuomme paikalle tarvittavan kaluston ja astiat, valmistamme ruoan ja huolehdimme sen riittävyydestä! Ulkona toteutettavat yritystapahtumat ovat hyvää markkinointia ja asiakaspalvelua. Järjesteään yhdessä vaikkapa kesäiset grillijuhlat!

Tilaa catering-palvelu yksitystilaisuuksiin, henkilöstöpäiviin sekä kokouksiin! Valmistamme itse maistuvat ja runsaat tarjoilut pienistä välipaloista isompiin illallisbuffeteihin. Kauttamme saat tilattua kokouspäivääsi ruokaisat menut kahvitarjoiluineen ja sään salliessa ruokatarjoilusta nautitaan terassilla. Miltä kuulostaisi vaikkapa Streetfood tai paella?

ÄänentoistoAstiastoBuffetCateringEsteettömyysOmat juomatOmat ruoatPöytiintarjoiluTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Gatehouse

Ravintola Gatehousella on useita eri kokoisia ja eri tyylisiä tiloja, jotka sopivat yhtä lailla pieniin palavereihin, koulutuksiin, banketti-illallisiin kuin perhejuhliin. Meillä on järjestetty edustustilaisuuksia, koulutuksia, bisnesneuvotteluja, henkilöstöpäiviä, ristiäisiä, 70-vuotisjuhlia, saunailtoja ja kaikkea siltä väliltä!

Tutustu tiloihin
UKK

Pääseekö Ravintola Gatehouselle kulkemaan omalla autolla?

Kyllä, ovelle asti pääsee kätevästi autolla, polkupyörällä tai bussilla.

tarjousKokouspaketit alk. 25€/hlö
Katso tarjoustiedot