Ravintola OOBU - Lyhty - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
20-50Yksityistilaisuus alk. --

Ravintola OOBU - Lyhty

Oletko koskaan nauttinut ravintolan palvelusta yksityistilassa?

Suosittelemme kokeilemaan, sillä se on mahtavaa! Oma tila on kuin oma pikku ravintola ravintolan sisällä – tai tässä tapauksessa yläkerrassa.

Ravintola OOBUn yläkerrassa sijaitseva Lyhty on täysin omalaatuinen ja vertaansa vailla oleva tapahtumatila. Historiallisen rakennuksen yläkerrassa nautitte yksityisestä ravintolaelämyksestä ja virkistäydytte omalla kattoterassilla!

Ravintolaelämys tunnelmallisessa tilassa

Yläkerran tunnelma sekä upeasti restauroidut tilat soveltuvat niin rennompiin juhliin kuin virallisempiinkin tilaisuuksiin. Lyhty on paikka kokoustamiselle, juhlistamiselle sekä yhteiselle ajanvietolle huippukokkien ruoan äärellä – oli kokoontumisen aihe mikä tahansa.

Tilan kapasiteetti

  • Lyhty sopii 50 henkilölle

Saaristoherkut viimeistelevät ikimuistoisen elämyksen

Oobun keittiön huippuammattilaiset tarjoilevat perinteisiä ja rehellisiä makuja niin kalojen, lihojen kuin kasvisten muodossa. Tilaisuuden kruunaa vaikkapa Oobun kolme klassikkoa: savulohikeitto, toast skagen ja savulohisalaatti.

Yhteystiedot

Läntinen Rantakatu 9, 20100 Turku

Ravintola OOBU myyntipalvelu

020 128 0900
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuus alk. --

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluRavintolaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Turku
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Ravintola OOBU

Ravintola OOBU tarjoaa raikkaita saaristolaisruokia perinteikkäässä Bassin talossa keskellä Turkua. Upea kivitalo valmistui vuonna 1884 Aurajoen rannalle. Hulppeissa saleissa sinua palvelee huippuosaajien tiimi, ja näkymät rantaan ovat taatusti kaupungin kauneimmat. Ravintola OOBUn tilat tarjoavat puitteet upeille yksityistilaisuuksille!

Tutustu ravintolaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme