Hotel Clarion - Clarion Hotel Helsinki & Aviapolis - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Clarion Hotel Helsinki & Aviapolis

Hotel Clarion on paljon muutakin kuin paikka majoittua! Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion Hotel Helsinki on Skyroom-baareineen tunnettu helsinkiläinen maamerkki, eikä lentokentän kupeessa sijaiseva Clarion Hotel Aviapolis ole sekään hassumpi paikka järjestää vaikkapa huippuluokan tapahtumia. Tutustu ja varaa Clarion Happensin kautta.
Clarion Helsinki Skyroom - Happens

Hotel Clarionit Helsingissä ja Vantaalla

Clarion Hotel on suunniteltu kaikenlaisiin ja kaiken mittaisiin kokoontumisiin. Hotellit ovat suosittuja paikkoja yritystapahtumien järjestämiseen, olivatpa ne sitten aamun, illan tai kokonaisen viikonlopun pituisia. Hotel Clarioneista löydät kaikki palvelut; kokoustilat, juhlatilat ja tapahtumatilat sekä tarjoilut, tekniikan ja muut lisäpalvelut. Majoitusta ei liene tarve edes mainita!

Clarion Hotellien tyylikäs sisustus, rennot lounge-alueet, hulppeat baarit ja ravintolat, sekä keskeiset sijainnit takaavat, että vieraasi viihtyvät ja tapahtuma on onnistunut.

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Helsingin korkea hotellitorni ja moderni tapahtumakeskus tarjoavat Jätkäsaaressa puitteet monipuolisiin tilaisuuksiin sekä näköalapaikan kaupungin ylle. Järjestä vaikkapa kickoff hotellibrekun äärellä tai ensiluokkainen asiakastilaisuus Skyroom Barissa. ”Tavanomaisiakin” kokous- ja seminaaritiloja löytyy!

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön vaikka useampaan Hotel Clarionin tilaan yhdellä kerralla. Clarionin huippuammattilaisista koostuva myyntitiimi on sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan tapahtuman yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä.
Clarion Helsinki Bysa - Happens

Yritystapahtuman järjestäjä, tutustu myös työkaluihin järjestelyjen helpottamiseksi! Tämän sivun ylhäällä olevasta hakupalkista näet kaikki Happensin palvelut ja voit rajata hakuehtoja sinulle sopivaksi. Happensin ilmaisen Tapahtuma-Avun kautta me autamme sinua etsimään sopivan paketin tapahtumaasi kontaktoimalla parhaat vaihtoehdot valmiiksi ja Eventgarden puolestaan tuottaa monipuolisia tapahtumapalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkisille toimijoille.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme