Musiikkitalo Helsinki – Varaa tilat ja salit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Musiikkitalo

Varaa Musiikkitalon hulppeat tapahtuma-, kokous-, juhla- ja konserttitilat kootusti Happensin kautta! Oli tarve sitten yritystapahtuman, taiteen, musiikin, puhujatilaisuuden tai keskustelupaneelin näyttämölle, Musiikkitalolta löydät sopivan tilan. Eikä muuten ole hassumpia vaihtoehtoja! Tutustu ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt.
Musiikkitalo - Konserttisali - Happens

Musiikkitalo Helsinki

Musiikkitalon tapahtumatilat: ne ovat ”Music to my eyes!” Hulppeita ja hienostuneita, vaikuttavia ja viihteellisiä. Musiikkitalon kapellimestareina johtavat sen näyttävät konsertti- ja tapahtumasalit, joissa järjestät vaikuttavat esitykset, yritystilaisuuden ja juhlat. Musiikkitalolta löydät myös erilaisia lämpiöitä, jotka toimivat näyttävinä tiloina ruokailuun, kokoustamiseen, näyttelyille ja cocktaileille. Andantinosta agitatoon: Ravintola-klubi ja BlackBox taipuvat sitten tarvittaessa kunnon bailujen tarpeisiin!

Musiikkitalon osaava henkilökunta on apunasi kaikissa tapahtumanjärjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjositpa yleisöllesi asiaa, arvokasta juhlan tuntua, boogieta tai kaikkia näitä, talon tiimi huolehtii, että tunnelma kohoaa ja tekniikka toimii nuotilleen toiveittesi mukaan. Musiikkitalolla järjestetty tapahtumasi kulkee takuulla duurin sävelin.

Musiikkitalon terassi

Ulkoilmaseminaari, lounaskokous tai tyylikkäät kesäjuhlat Kansalaistorin laidalla? Musiikkitalolta löydät myös upouuden lasikatetun terassin! Tämä terassi on Suomen ainoa terassi, joka on varusteltu erityisesti yksityistilaisuuksia varten. Terassilla on täysi, kiinteä esitys- ja tapahtumatekniikka, joten terassilta onnistuu niin striimi kuin vaikka kokonaisen televisio-ohjelman tekokin.
Tutustu Musiikkitalon terassiin »
Musiikkitalo - Terassi - Happens

Lisää tapahtumaelämyksiä Happensista

Haluatko nähdä lisää? Tarpeisiisi saattaisi sopia myös nämä tapahtumatilat: Finnkino, BioRex, Tekniska, Heureka.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme