Tekniska – Katso juhla- ja kokoustilat Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tekniska

Tekniskan monipuoliset tilat sijaitsevat Helsingissä, ja ne soveltuvat erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Viihtyisistä kabineteista suurempiin saleihin – Tekniskalta saat ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi niin ruoan, tarjoilun, tilojen kuin somistustenkin suhteen. Katso ja varaa tilat kootusti Happensilta!
Tekniska - Happens

Tekniska kokoustilat, kabinetit ja juhlatilat

Helsingin keskustan ytimessä, Eerikinkadulla, sijaitsevissa Tekniskan tiloissa järjestät intiimit juhlat, kokoukset ja tapaamiset. Lisäksi nautit unohtumattomat illalliset parhaassa seurassa. Sopimusneuvottelut valmiina loppusilausta? Merkkipäivä, jota juhlia? Tekniskan ammattitaitoinen tiimi huolehtii kaikesta, jotta sinä voit keskittyä vieraisiisi ja tilaisuutesi agendaan.

Tekniskasali suurempiin tilaisuuksiin

Tekniskasalia reunustaa mahtava huonekorkeus sekä ikkunoista säteilevä luonnonvalo. Klassisen kaunis tila muovautuu pöytäjärjestystä muuttamalla yli 220 vieraan cocktailtilaisuuksista reilu 100 henkilön kokouksiin. Persoonallisilla koristeilla loihditaan puolestaan taianomainen maailma romanttisiin tai railakkaisiin juhliin. Täydellinen juhlatila – se saattaa kuin saattaakin olla tässä.
Katso Tekniskasali »
Tekniska - Happens

Tekniskan Lounge

Yhdistelmä juhlasalia ja kabinettia, toimii! Tekniskan Lounge vetää cocktailtyylisiin tilaisuuksiin jopa 80 henkilöä ja illallistilaisuuksiin noin 40 henkilöä. Lounge sopii esimerkiksi perhejuhliin, seminaareihin ja yritystapahtumiin. Kauniin harmoninen sisustus luo tilaan lempeän tunnelman!
Katso Lounge »
Tekniska - Happens

Tutustu muuhun tarjontaan Helsingissä

Se kuuluisa ”Saatat pitää myös näistä” -osio. Mutta ihan oikeasti, saatat pitää näistä! Happensin kautta löydät upeita tapahtumatiloja ympäri Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua. Katso mm. Piano Paviljonki, Keisarinsatama, karaokeviihteen tyyssija Sing and Pore, Epicenter sekä VillageWorks. Monipuolisia tiloja löytyy pilvin pimein – mikäli tarvitset apua tapahtuman suunnitteluun, tsekkaa Happensin oma Tapahtuma-Apu tai Eventgardenin tapahtumatuotannon palvelut.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme