Muru dining – Ravintola Muru & muut ravintolat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Muru dining – Ravintola Muru & muut ravintolat

Varaa Muru dining ravintolat Happensin kautta. Ravintolat Muru, Pastis, Fiasco?, Finnjävel, Sue Ellen ja Villa Lilla ovat kuusi fantastista Muru dining ravintolaa Helsingissä ja Espoossa. Jokaisen ravintolan uniikki miljöö ja tyrmäävän maukas ruokatuote tarjoavat puitteet juhliin ja kokoontumisiin – pieniin ja suuriin.
Ravintola Muru Helsinki - Happens
Ravintola Pastis

Pastis on ihastuttava pala Pariisia Helsingissä. Ravintola Pastis tarjoilee tilaisuuteesi ripauksen autenttista ranskalaista keittiötä ja tunnelmaa – makumaailma ja palkittu viinilista eivät Murun rinnalla kalpene! Ravintola Pastis sijaitsee yhdellä kaupungin kiinnostavimmista ravintolakaduista, Pieni Roobertinkadulla.

Ravintola Sue Ellen

Sue Ellenin keittiö valmistaa perinteikkäällä otteella herkullisen tarjonnan merellisiä erikoisuuksia. Ravintola sijaitsee kauniilla paikalla Etelärannassa, aivan Helsingin keskustassa. Sue Ellenistä voit varata sinulle sopivan tilan ravintolasalin puolelta tai uppoutua Viinikellarin syvyyksiin tunnelmallisten tiiliseinien hellään huomaan.

Ravintola Fiasco?

Mamma mia mikä fiasko! Tai jotain sinne päin. Italialaisesta spektaakkelista on joka tapauksessa kyse. Fiasco?:ssa tilaisuuteesi on tarjolla italialainen menukokonaisuus, jossa maistuu tuoreet yrtit, näkyy ripaus hulluutta ja tuntuu suuri sydän. Ei sitä peruspastaa ja peruspizzaa, vaikkei niissäkään ole vikaa!
Ravintola Fiasco? - Pääsali »
Ravintola Fiasco? pääsali - Happens
Ravintola Finnjävel

Finnjävel Sali ja Salonki tarjoilevat kunnianosoituksen suomalaiselle ruokaperinteelle. Finnjävel ponnisti vuosina 2016–2018 toimineesta projektista tunnetuksi ravintolaksi sekä Suomessa että ulkomailla. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa Taidehallin kulttuuria henkivässä talossa ja on oiva paikka yksityistilaisuuksiin.

Ravintola Villa Lilla

Villa Lilla on ihastuttava vanha kartanorakennus Espoon Leppävaarassa. Täällä vieraitasi odottaa juhlavat ja yksityiset puitteet sekä hyvät ruoat ja upeat viinit. Villa Lilla tarjoilee huippuluokan ravintolakokemuksen kotoisassa huvilatunnelmassa ja se on varattavissa yksityistilaisuuksiin sekä lounas- että illallisaikaan. Myös kabinetit!

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Siis suomalaista, italialaista vai ranskalaista? Kotoisaa huvilatunnelmaa, rentoa bistrohenkeä vai modernin cocktailbaarin viehätystä? Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön vaikka kaikkiin Muru dining ravintoloihin yhdellä kerralla. Murun myyntitiimi on sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan tapahtuman yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä.
Muru dining - Happens

Yritystapahtuman järjestäjä, tutustu myös työkaluihin järjestelyjen helpottamiseksi! Tämän sivun ylhäällä olevasta hakupalkista näet kaikki Happensin palvelut ja voit rajata hakuehtoja sinulle sopivaksi. Happensin ilmaisen Tapahtuma-Avun kautta me autamme sinua etsimään sopivan paketin tapahtumaasi kontaktoimalla parhaat vaihtoehdot valmiiksi ja Eventgarden puolestaan tuottaa monipuolisia tapahtumapalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkisille toimijoille.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme