Big House Café - Yksityistilat - Salmisaari Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
15-100Kokoustarjoilut alk. 9,50€/hlö

Big House Café & Bar - Yksityistilat

Ajattele, unelmoi ja tavoittele suuria. Usein ratkaisut löytyvät boksin ulkopuolelta… 

Suuntaa kohti Big House Café & Bar:in tunnelmallista kokoustilaa. Tässä persoonallisessa yksityistilassa tähdätään nimensä mukaisesta kohti suuria onnistumisia! 

Noin 40 henkilölle sopiva yksityistila sisältää kaiken tarpeellisen onnistuneisiin tilaisuuksiin. Kokouspäivää rytmittävät Big House Café & Barin maistuvat, omassa keittiössä valmistetut tarjoilut! Halutessasi voit varata yksityiskäyttöön koko ravintola-alueen, jolloin tilaan mahtuu jopa 100 henkilöä!

Alle höyryt ja päälle löylyt!

Kun kokouspäivä on pulkassa, käy suunta kohti saunanlauteita. Meiltä löydät kaksi saunatilaa kabinetteineen, joista isompi sopii maksimissaan 20 henkilön ryhmälle ja pienempi 10 henkilön ryhmälle. Saunatilat ovat varusteltu jääkaapilla, televisiolla sekä äänentoistolaitteistolla ja tiloista löydät niin pefletit kuin pesuaineetkin. Päivän jälkeen on hymy herkässä itse kullakin! 

Toivotko kokouspäivältäsi jotain erilaista?

Varaa kokoustelun oheen vankilapako, lasertaistelu, biitsi-pelit tai muita aktiviteettejä piristämään tunnelmaa samassa rakennuksessa! Mahdollisuuksia on monia ja kaikki Salmisaaren liikuntakeskuksen palvelut ovat varattivissa meidän kauttamme.

Suunnitellaan yhdessä tilaisuudestasi ikimuistoinen! 

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki Salmisaaren Liikuntakeskus

Big House Café & Bar myyntipalvelu

Big House Café & Bar myyntipalvelu 050 373 6458
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustarjoilut alk. 9,50€/hlö

Kokoustarjoilut alk. 9,50€/hlö

Lisäpalvelut

Pitkän kokouspäivän jälkeen kuka tahansa on valmiina irrottelemaan – ja miten muuten se onnistuisikaan kuin seikkailemalla Prison Islandissa! Prison Island -vankilaseikkailu on oiva tapa lisätä hauskuutta ja tiimihenkeä kokous- tai virkistyspäivään. Kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Kerrp tapahtumastasi ja kysy lisää mm. seuraavista lisäpalveluista:

  • Prison Island – vankilaelämys
  • Catering – palvelut
  • Saunatilat
  • Yksityistilaisuus
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringEsteettömyysHenkilökuntaRavintolaSaunaTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Big House Café & Bar

Big House Café & Bar Salmisaaren Liikuntakeskuksen 2. kerroksessa tarjoaa kokous-, kahvila- ja catering-palvelut kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Toteutamme laadukkaat tilaustarjoilut liikuntakeskuksen tapahtumiin kokoustarjoiluista illallisiin. Intohimoinamme ovat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä oman käden jälki.

Lue lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme