Ravintola Gatehouse / Sauna- ja edustustilat

Tyylikäs design, rouhea ympäristö ja avarat näkymät merelle ja luontoon – näiden juhlien jälkeen et halua mennä enää mihinkään muualle!

Ravintola Gatehousen sauna- ja edustustiloissa järjestät yksityiset juhlat ja illanvietot tyylikkäissä puitteissa. Hulppeissa 13. kerroksen tiloissamme pääset viettämään arvokasta tilaisuuttasi upeiden terassinäkymien ympäröimänä tai virkistäytymään vaikkapa rennon peli-illan parissa.

Lounge-henkisen tilakokonaisuutemme avara ilme jatkuu myös isolle saunaosastolle, jonka lämmin tunnelma rentouttaa ja palauttaa mieleesi illan aikana koetut unohtumattomat hetket. Monimuotoinen edustustilamme on paitsi näyttävä ja moderni, myös erittäin kotoisa ja intiimi – meillä on luontevaa saunoa, viettää merkkipäiviä tai miksei vaikka nauttia kolmen ruokalajin juhlaillallistakin!

Gatehousen edustustilat sopivat pienille ja suuremmillekin ryhmille aina 30 henkilöön saakka. Ylimmän kerroksen terassimaisemissa voit kuitenkin toteuttaa yksityisen ruokailutilaisuuden jopa 50 henkilölle, sillä kaikki edustustilat voidaan varata käyttöön myös yhdistettynä. Cocktail- ja drop in -tyyppiset tilaisuudet onnistuvat enintään 90 henkilölle.

Edustustilojen tekniseen varustukseen kuuluu mm. kaksi isoa näyttöä, joilla voit pelata omaa Playstationia tai katsoa suoratoistopalveluita tai muita esityksiä omalta tietokoneeltasi. Lisäksi tiloista löytyy Ricoh 55″ IWP-älynäyttö sekä interaktiivinen valkotaulu.

Tervetuloa nauttimaa lämpimästä saunasta ja raikkaasta fiiliksestä!

Yhteystiedot

Ravintola Gatehouse myyntipalvelu p.  040 058 1521
Komentosilta 1, 00980 Helsinki

#Gatehouse #Vuosaarensatama

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Saunatilat alk. 670€

Saunatilojen vuokra 670 € sis.

  • Tilavuokra 4 tunniksi
  • Pyyhkeet, laudeliinat
  • Siivous

Lisätunnit tarjouksen mukaan. Ruoat voit tuoda itse tai tilata meiltä. Omien juomien tuominen sallittu. Astiat sisältyvät hintoihin, kun tarjoilut tilataan meiltä. Muussa tapauksessa astioita vuokrataan erikseen.

Saunapaketti 58 €/hlö sis.

  • Talon saunamenu
  • Tilavuokra 4 tunniksi
  • Pyyhkeet, laudeliinat
  • Siivous

Ryhmäkoko 15-30 henkilöä.

Lisäpalvelut

Tilaa catering-palvelu yksitystilaisuuksiin, henkilöstöpäiviin sekä kokouksiin! Valmistamme itse maistuvat ja runsaat tarjoilut pienistä välipaloista isompiin illallisbuffeteihin. Kauttamme saat tilattua kokouspäivääsi ruokaisat menut kahvitarjoiluineen ja sään salliessa ruokatarjoilusta nautitaan terassilla. Miltä kuulostaisi vaikkapa Streetfood-baari?

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Gatehouse

Gatehousen edustustilat sopivat moneen! Ainutlaatuiset terassinäkymät, ylimmän kerroksen rauha ja raikas sisustus luovat kerrassaan täydelliset lähtökohdat upealle yksityistilaisuudelle.

Katso tilan 3D-esittely
UKK

Onko tiloissa mahdollista käyttää keittiötä?

Kyllä on. Astiaston vuokra lisätään kuitenkin tilavuokran hintaan, mikäli tarjoilut tulevat asiakkaalta itseltään.

Kuinka monta henkilöä saunaan mahtuu kerrallaan?

tarjousSaunatilat alk. 670€
Katso tarjoustiedot