Edustustila Helsinki - Gatehouse Vuosaari Saunatila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Ravintola Gatehouse - Sauna- ja edustustilat

Tyylikäs design, rouhea ympäristö ja avarat näkymät merelle ja luontoon – näiden juhlien jälkeen et halua mennä enää mihinkään muualle!

Penthouse sauna? Ei muuta kuin menoks!

Ravintola Gatehousen sauna- ja edustustiloissa järjestät yksityiset juhlat ja illanvietot tyylikkäissä puitteissa. Hulppeissa 13. kerroksen tiloissamme pääset viettämään arvokasta tilaisuuttasi upeiden terassinäkymien ympäröimänä tai virkistäytymään vaikkapa rennon peli-illan parissa!

Lounge-henkisen tilakokonaisuutemme avara ilme jatkuu myös isolle saunaosastolle, jonka lämmin tunnelma rentouttaa ja palauttaa mieleesi illan aikana koetut unohtumattomat hetket. Monimuotoinen edustustilamme on paitsi näyttävä ja moderni, myös erittäin kotoisa ja intiimi – meillä on luontevaa saunoa, viettää merkkipäiviä tai miksei vaikka nauttia kolmen ruokalajin juhlaillallistakin!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

  • Edustustila max. 30 henkilöä
  • Koko ylin kerros max. 50 henkilöä
Omat ruoka- ja juomatarjoilut ovat sallittu, mutta suosittelemme tietenkin välttämään vaivan ja tilaamaan kattavan pitopalvelun kauttamme! Edustustilan tekniseen varustukseen kuuluu mm. kaksi isoa näyttöä, joilta voit esimerkiksi katsoa esityksiä omalta tietokoneeltasi.

Yhteystiedot

Komentosilta 1, 00980 Helsinki

Ravintola Gatehouse myyntipalvelu

050 5664245
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunatilat alk. 670€

Saunatilojen vuokra 670 € sis.

  • Tilavuokra 4 tunniksi
  • Pyyhkeet, laudeliinat
  • Siivous

Lisätunnit tarjouksen mukaan. Ruoat voit tuoda itse tai tilata meiltä. Omien juomien tuominen sallittu. Astiat sisältyvät hintoihin, kun tarjoilut tilataan meiltä. Muussa tapauksessa astioita vuokrataan erikseen.

Saunapaketti 58 €/hlö sis.

  • Talon saunamenu
  • Tilavuokra 4 tunniksi
  • Pyyhkeet, laudeliinat
  • Siivous
  • Ryhmäkoko 15-30 henkilöä

Lisäpalvelut

Tilaa catering-palvelu yksitystilaisuuksiin, henkilöstöpäiviin sekä kokouksiin! Valmistamme itse maistuvat ja runsaat tarjoilut pienistä välipaloista isompiin illallisbuffeteihin. Kauttamme saat tilattua kokouspäivääsi ruokaisat menut kahvitarjoiluineen ja sään salliessa ruokatarjoilusta nautitaan terassilla. Miltä kuulostaisi vaikkapa Streetfood-baari?

ÄänentoistoAstiastoAstiastoCateringEsteettömyysOmat juomatOmat ruoatRavintolaSaunaSaunaTarjoilutTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Ravintola Gatehouse

Gatehousen edustustilat sopivat moneen! Ainutlaatuiset terassinäkymät, ylimmän kerroksen rauha ja raikas sisustus luovat kerrassaan täydelliset lähtökohdat upealle yksityistilaisuudelle.

Katso tilan 3D-esittely
UKK

Onko tiloissa mahdollista käyttää keittiötä?

Kyllä on. Astiaston vuokra lisätään kuitenkin tilavuokran hintaan, mikäli tarjoilut tulevat asiakkaalta itseltään.

Kuinka monta henkilöä saunaan mahtuu kerrallaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme