Ravintola Sue Ellen - yksityistilaisuuteen - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Menut alk. 46€/hlö

Ravintola Sue Ellen

Lämmin, kutsuva, vieraanvarainen, herkullinen.

Maistuisiko alkuun lasillinen samppanjaa tai Sue Ellenin Pisco Sour? Vai skippaatko drinkin ja hyppäät suoraan käsin leikattujen parmesaaniranskalaisten kimppuun? Huhu kertoo, että talon rapukakkua kannattaa ainakin maistaa.

Meren äärellä on luonteva herkutella sen antimista ja meiltä löydät kaupungin parhaan tarjonnan! Olemme valinneet ruokalistallemme niin upeita grillattuja lihoja kuin tuoreita maukkaita äyriäisiäkin. Käytämme keittiössämme aitoa puuhiiligrilliä saavuttaaksemme makunystyröitä hellivät herkulliset liha-, merenelävä- ja kasvisruuat – lisukkeita unohtamatta.

Listallamme komeilevat muun muassa sinisimpukat, hummerit ja Sue Ellenin klassikkoannos rapukakku. Merellisiä herkkuja kaipaavalle löytyy tarjonnasta myös runsas äyriäisvati, jossa päivittäin vaihtuvat merenelävät tarjotaan raikkaiden kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Pidämme huolen, että illallisen kylkeen löydät nautittavaksi niin talon raikkaita cocktaileja kuin laadukkaita viinejä ympäri maapallon.

Arki tai juhla – sitä juhlistetaan hyvän ruoan äärellä!

Sue Ellenissä järjestyvät syntymäpäivät, kokoukset, häät, lounaat sekä pitkät dinnerit ja cocktail-kekkerit! Syömään voi toki tulla ihan vain pienellä porukalla ilman sen kummempaa syytä. Varaa vaikka illallinen jonkun Helsingissä sijaitsevan elämyksen päätteeksi!

Ravintola Sue Ellen koostuu kahdesta tilasta: noin 30 henkilön etusalista sekä rauhaisasta, yksityiskäyttöön varattavasta 28 henkilön takasalista ravintolan perällä. Lisäksi omassa kerroksessaan sijaitsee upea, punatiiliholvinen Viinikellari, jonne mahtuu herkuttelemaan jopa 30 henkilöä.

Yhteystiedot

Eteläranta 16, 00130 Helsinki

Sue Ellen myyntipalvelu

030 047 2334
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Menut alk. 46€/hlö

Esimerkkimenu alk. 46 €/hlö sis.

  • Rapukakku, avomaankurkkua ja chablis sabayonne
  • Päivän kalaa, vanilja sahrami beurre blanc, naurista ja retiisiä tai Hiiligrillattua vasikan entrecotea, portviinikastiketta, parsakaalia ja kesäporkkanaa
  • Mansikkajäädykettä, maitosuklaa cremeaux ja tuoretta mansikkaa

Lisäpalvelut

Omassa rauhassa ainutlaatuiset maut saavat ansaitsemansa huomion! Sue Ellenissä teillä on mahdollisuus herkutella keittiömme antimilla näyttävissä yksityistiloissa.

Löytyykö vieraslistaltasi viinin ystäviä? Järjestämme Viinikellarissamme viinitastingeja sommelierin opastuksella. Vai maistuisiko räätälöity menukokonaisuus? Maailma on täynnä mitä maittavampia herkkuja. Heitetään siis yhdessä verkot vesille ja suunnitellaan juuri teidän tilaisuuteenne sopivat juhla- tai kokoustarjoilut!

  • Yksityistilat
  • Viini-tastingit
  • Räätälöidyt tarjoilukokonaisuudet
A-oikeudetAstiastoCateringHenkilökuntaPöytiintarjoiluWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Haluatko herkutella rauhassa?

Tapahtumat

Ravintola Sue Ellen

Sue Ellen on aivan Helsingin keskustassa sijaitseva kaunis ja perinteikäs ravintola. Sue Ellenin menu koostuu runsaista mauista ja herkullisista merenelävistä. Inspiraatiota on ammennettu sijainnista meren äärellä sekä kuuluisista rannikkokaupungeista niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen laidalla.

Tutustu ravintolaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme