Ravintola Sue Ellen - Takasali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-28Tilat ja tarjoilut alk. 700€

Ravintola Sue Ellen - Takasali

Sue Ellen on helsinkiläinen ravintola, jonka ohi sinäkin olet ehkä tietämättäsi kävellyt useita kertoja ja miettinyt, että onpas kivan näköinen paikka!

Ravintola Sue Ellen on herkullisista meren erikoisuuksista sekä aidoista hiiligrillin antimista tunnettu ravintola aivan Kauppatorin kupeessa, merellisen Helsingin ytimessä. Ravintola koostuu kahdesta tilasta: etusalista sekä rauhaisasta, yksityiskäyttöön varattavasta takasalista.

Takasalin taikaan!

Takasalissamme järjestyvät helposti kaikenlaiset tapahtumat. Kukapa ei haluaisi nauttia kauniista Helsingistä ja viettää unohtumatonta hääjuhlaa, kokoustilaisuutta tai syntymäpäivää herkullisten meren antimien äärellä! Tila erottuu muusta ruokailusalista kapealla oviaukolla, joten saatte rauhassa nautiskella tilaisuudestanne.

  • Yksityiskäyttö max. 28 henkilön seurueille

Meiltä löydät kaupungin herkullisimman tarjonnan merellisiä erikoisuuksia!

Olemme valinneet ruokalistallemme niin upeita grillattuja lihoja kuin tuoreita maukkaita äyriäisiäkin. Käytämme keittiössämme aitoa puuhiiligrilliä saavuttaaksemme makunystyröitä hellivät herkulliset liha-, merenelävä- ja kasvisruuat – lisukkeita unohtamatta.

Listallamme komeilevat muun muassa sinisimpukat, hummerit ja Sue Ellenin klassikkoannos rapukakku. Menusta löytyy myös runsas äyriäisvati, jossa päivittäin vaihtuvat merenelävät tarjotaan raikkaiden kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Pidämme huolen, että illallisen kylkeen löydät nautittavaksi niin talon raikkaita cocktaileja kuin laadukkaita viinejä ympäri maailman.

Yhteystiedot

Eteläranta 16, 00130 Helsinki

Sue Ellen myyntipalvelu

030 047 2334
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. 700€

Tila on varattavissa joko puolikkaaksi illaksi (klo 16.30/17.00-19.30 tai klo 20.15 alkaen) tai koko illaksi. Perjantai- ja lauantai-iltoina tilan minimiostotakuu varausaikojen puitteissa on 700 €/kattaus, ja mikäli tarjoilut kattavat tämän summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta.

Keskiviikkoisin ja torstaisin yli 10 henkilön seurue voi varata tilan ilman minimiostotakuuta. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme yksityistilaisuuksia myös maanantaisin ja tiistaisin, tiedustele rohkeasti lisää tarjouspyynnöllä!

Lisäpalvelut

Löytyykö vieraslistaltasi viinin ystäviä? Järjestämme Viinikellarissamme viinitastingeja sommelierin opastuksella. Vai maistuisiko räätälöity menukokonaisuus? Maailma on täynnä mitä maittavampia herkkuja. Heitetään siis yhdessä verkot vesille ja suunnitellaan juuri teidän tilaisuuteenne sopivat juhla- tai kokoustarjoilut!

  • Viini-tastingit
  • Räätälöidyt tarjoilukokonaisuudet
A-oikeudetAstiastoCateringHenkilökuntaPöytiintarjoiluWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Sue Ellen

Sue Ellen on aivan Helsingin keskustassa sijaitseva kaunis ja perinteikäs ravintola. Sue Ellenin menu koostuu runsaista mauista ja herkullisista merenelävistä. Inspiraatiota on ammennettu sijainnista meren äärellä sekä kuuluisista rannikkokaupungeista niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen laidalla.

Tutustu ravintolaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme