Ravintola Sue Ellen - Viinikellari - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Tilat ja tarjoilut alk. 1000€

Ravintola Sue Ellen - Viinikellari

Hyvä viini on kuin runo pullossa. Tässäpä tilan hengessä muutama säe:

Meren äärellä silmä lepää,
kaunis Helsinki puoleensa vetää.
Juhlapäivän kiireistä viis,
suunta Sue Elleniin siis!

Ravintola Sue Ellen on herkullisista meren erikoisuuksista sekä aidoista hiiligrillin antimista tunnettu ravintola aivan Kauppatorin kupeessa, merellisen Helsingin ytimessä. Ravintolan katutaso koostuu kahdesta tilasta: etusalista sekä rauhaisasta, yksityiskäyttöön varattavasta takasalista.

Viinikellarissa järjestyvät syntymäpäivät, kokoukset, häät, lounaat sekä pitkät dinnerit ja cocktail-kekkerit!

Viinikellari, Sue Ellenin upeus, on yksityinen kabinettimme ravintolan alakerrassa. Viinikellarin päätilaa hallitsee pitkä puupöytä, jonka ääreen mahtuu ruokailemaan 30 henkilöä. Kellarin aulassa vastaanotat vieraasi tyylikkäästi ja samassa yhteydessä tarjoilemme tietenkin tunnelmalliset alkumaljat.

  • Istuvat tilaisuudet max. 30 henkilöä

Sue Ellenin keittiö valmistaa perinteikkäällä otteella kaupungin herkullisimman tarjonnan merellisiä erikoisuuksia!

Olemme valinneet ruokalistallemme niin upeita grillattuja lihoja kuin tuoreita maukkaita äyriäisiäkin. Käytämme keittiössämme aitoa puuhiiligrilliä saavuttaaksemme makunystyröitä hellivät herkulliset liha-, merenelävä- ja kasvisruuat – lisukkeita unohtamatta.

Listallamme komeilevat muun muassa sinisimpukat, hummerit ja Sue Ellenin klassikkoannos rapukakku. Menusta löytyy myös runsas äyriäisvati, jossa päivittäin vaihtuvat merenelävät tarjotaan raikkaiden kastikkeiden ja lisukkeiden kera. Pidämme huolen, että illallisen kylkeen löydät nautittavaksi niin talon raikkaita cocktaileja kuin laadukkaita viinejä ympäri maapallon.

Viinitasting Viinikellarissa? It’s a match!

Vaikka tila on näyttävä ja sopii tunnelmaltaan istuviin illallisiin, ei se tarkoita, etteikö ilta voisi sisältää pientä erityisohjelmaa. Järjestämme Viinikellarissa muun muassa viinitastingeja, jotka tuovat sopivaa rentoutta erilaisiin tilaisuuksiin.

Kysy lisää tarjouspyynnössä niin järjestämme sinulle sopivan vaihtoehdon!

Yhteystiedot

Eteläranta 16, 00130 Helsinki

030 047 2334

Sue Ellen myyntipalvelu
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilat ja tarjoilut alk. 1000€

Tila on varattavissa koko illaksi keskiviikosta lauantaihin klo 16.30 alkaen 1000 € minimiostotakuulla ja mikäli tarjoilut kattavat tämän summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme yksityistilaisuuksia myös maanantaisin ja tiistaisin, tiedustele siis rohkeasti lisää tarjouspyynnöllä!

 

Lisäpalvelut

Löytyykö vieraslistaltasi viinin ystäviä? Olette täysin oikeassa paikassa! Järjestämme Viinikellarissamme viinitastingeja sommelierin opastuksella. Maistuisiko kylkeen räätälöity menukokonaisuus? Maailma on täynnä mitä maittavampia herkkuja. Heitetään siis yhdessä verkot vesille ja suunnitellaan juuri teidän tilaisuuteenne sopivat juhla- tai kokoustarjoilut! Kysy lisäpalveluista tarjouspyynnössä.

  • Viini-tastingit
  • Räätälöidyt tarjoilukokonaisuudet
A-oikeudetAstiastoCateringCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Sue Ellen

Sue Ellen on aivan Helsingin keskustassa sijaitseva kaunis ja perinteikäs ravintola. Sue Ellenin menu koostuu runsaista mauista ja herkullisista merenelävistä. Inspiraatiota on ammennettu sijainnista meren äärellä sekä kuuluisista rannikkokaupungeista niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen laidalla.

Tutustu ravintolaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme