TOP 5 majoituskohteet kesällä - Mökit ja huvilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

TOP 5 majoituskohteet kesällä

Kesäpolttarit tulossa? Hoidettavien asioiden listalla lienee heti ykkösenä majoituspaikka. Me teemme siitä sinulle helppoa nimittäin tältä sivulta löydät Happensin ja Lomarenkaan TOP 5 majoitusvinkit kesän polttarireissulle – tai miksei muillekin kemuille.
Papanmökki - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Villa Nyåker - Porvoo

Porvoossa meren rannalla sijaitseva Villa Nyåker käsittää yksikerroksisen 185 m2 puuhuvilan sekä kaksikerroksisen saunarakennuksen. Tämä moderni huvila tarjoaa kesäaikaan majoituspaikat yhteensä 12 henkilölle. Huvilalle voi myös tilata aktiviteetteja cocktailkoulusta kokkikurssiin!
Tutustu ja varaa majoitus »
Porvoon Huvilat - Happens kokouspalvelut majoituspalvelut

Papanmökki - Mikkeli

Papanmökki on yksi Lomarengas.fi -sivuston suosituimmista kohteista. Tämä mökki sijaitsee Mikkelissä, omassa rauhassa ihanassa suomalaisessa luonnossa. Mökissä on yöpymispaikat yhteensä 6 henkilölle. Oma kaunis piha ja upea järvimaisema kruunaavat vierailun!
Tutustu ja varaa majoitus »
Papanmökki - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Villa Stenudden - Kemiönsaari

Villa Stenudden on moderni vuonna 2018 valmistunut puurakenteinen mökki Kemiönsaaressa. Kaksikerroksinen mökki tarjoaa majoituspaikat yhteensä 8 henkilölle. Terassilla on oma kesäkäytössä oleva uima-allas ja lisäksi pulahtamaan pääsee meren rannasta omalta laiturilta.
Tutustu ja varaa majoitus »
Villa Stenudden - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Tervakosken Kartano - Tervakoski

Tervakosken Kartanon historiallisessa miljöössä juhlit hieman arvokkaammin. Suuri kartano huokuu perinteikästä tunnelmaa ja on täydellinen isommankin porukan yhteiseen ajanviettoon. Yöpymispaikat kartanosta löytyy 24 henkilölle. Aktiviteetteina mm. biljardipöytä ja sauna!
Tutustu ja varaa majoitus »
Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Hiisi Resort - Nummela

Hiisi Resort sijaitsee Nummelassa Hiidenveden rannalla. Huvilan oleskelutiloista on upeat järvimaisemat ja pihalta löytyy mm. hulppeat terassialueet, erillinen saunarakennus, poreallas ja oma ranta. Kesällä Hiisi Resortissa majoittuu jopa 30 henkilöä.
Tutustu ja varaa majoitus »
Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Katso lisää vaihtoehtoja

Lomarengas.fi tarjoaa kattavan valikoiman mökkejä, huviloita ja loma-asuntoja. Valinnan varaa löytyy sijainnin, matkaseurueen koon ja muiden mieltymysten mukaan. Lisää kesäkäyttöön sopivia mökkejä löydät mm. Varsinais-Suomesta ja Keski-Suomesta.

Tsekkaa Happensin majoitusvalikoima

Myös Happensista löytyy useampia erilaisia majoituskohteita. Kaikki majoitusvaihtoehdot löydät helposti laittamalla tämän sivun ylhäällä olevaan hakuun tapahtumaksi “mökkireissu”. Muutama eksoottinen ja vähemmän eksoottinen poiminta myös alla!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme