TOP 5 majoituskohteet talvella - Mökit ja huoneistot - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

TOP 5 majoituskohteet talvella

Leville, Ylläkselle, Tahkolle, Rukalle vai Messilään? Listasimme yhteistyössä Lomarengas.fi:n kanssa TOP 5 majoituskohteet talvilomalle, hiihtolomalle tai muulle reissulle ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa. Yksi jokaisesta suositusta laskettelukeskuksesta ympäri Suomen!
Villa Aava Ylläs - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Kelo Tuisku - Ruka

Kelo Tuisku tarjoaa nimensä mukaisesti aitoa kelomökin tuntua! Tämä tilava ja tyylikäs kelomökki sijaitsee Rukan unelmapaikalla, kävelymatkan päässä palveluista ja aktiviteeteista. Mökissä on 4 kahden henkilön makuuhuonetta eli majoituspaikat yhteensä 8 henkilölle.
Tutustu ja varaa majoitus »
Kelo Tuisku - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Wanha koulu - Tahko

Tahkon Wanha koulu sijaitsee hiihtokeskuksen lähellä Länsirinteiden puolella. Wanhan koulun rakennuksessa on kaksi lomahuoneistoa, Onnela ja Perhehuoneisto, jotka on mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen. Molemmat huoneistot majoittavat noin 15 henkilöä.
Tutustu ja varaa majoitus »

Villa Aava - Ylläs

Villa Aava on moderni mökki Ylläksen lumoavassa maisemassa. Mökissä on 2 kahden henkilön makuuhuonetta sekä parvi, jossa on neljä sänkyä. Yhteensä majoituspaikkoja on 8 henkilölle. Samassa pihapiirissä on toinen samanlainen kohde, joten tarvittaessa lisätilaa saa naapurista!
Tutustu ja varaa majoitus »
Villa Aava Ylläs - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Casa Hohto - Levi

Casa Hohto on joulukuussa 2023 valmistunut lomahuoneisto Levin keskustassa. Asunto sijaitsee aivan Levin eturinteen juurella, uuden tuolihissin vieressä. Huoneistossa on 3 kahden henkilön makuuhuonetta ja yhteensä sänkypaikat löytyy 8 henkilölle.
Tutustu ja varaa majoitus »
Casa Hohto - Majoitus Levi - Happens

Rannantupa - Messilä

Rannantupa on puu- ja hirsirakenteinen mökki Messilän hiihtokeskuksen lähettyvillä. Mökissä on yöpymispaikat yhteensä 8 henkilölle makuuhuoneissa sekä parvella. Viihtyisällä pihalla on erillinen saunarakennus ja halutessaan saatavilla on myös palju.
Tutustu ja varaa majoitus »
Rannantupa Messilä - Majoitus Lomarengas.fi - Happens

Katso lisää vaihtoehtoja

Lomarengas.fi tarjoaa kattavan valikoiman mökkejä, huviloita ja loma-asuntoja. Valinnan varaa löytyy sijainnin, matkaseurueen koon ja muiden mieltymysten mukaan. Tutustu kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin Rukalla, Levillä, Ylläksellä, Vuokatissa, Tahkolla ja Messilässä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme