Juhlatilat Uusimaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Uusimaa

Juhlat tulossa, tilat vielä hakusessa? Ei hätää! Kun suunnittelet juhlien järjestämistä Uudenmaan alueella, upeita paikkavaihtoehtoja riittää useissa kaupungeissa – Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Porvoossa – ja sopivien tilojen kartoittamiseksi olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Alta pääset tutustumaan kätevästi Uudenmaan juhlatiloihin. Kukin kaupunki tarjoaa oman ainutlaatuisen valikoimansa juhlapaikkoja, ja voit löytää lisätietoja klikkaamalla alla olevia linkkejä. Tutustu vaihtoehtoihin, kysy kätevästi tarjouksia ja inspiroidu jo valmiiksi tulevan juhlapäivän suunnittelusta, olipa valintasi sitten moderni tai historiallisempi miljöö keskustan sykkeessä, merimaisemien äärellä tai luonnon läheisyydessä.
Happens pörssitalo peilisali juhlatila Helsinki
Juhlatiloja Uudeltamaalta – katso kaupunkikohtainen tarjonta tästä!

Miltä kuulostaisi viettää juhlia Itämeren rannalla Soutupaviljongin upeassa auringonlaskussa tai maalaisromanttisessa puutalossa? Nähdä luontoa ikkunoista tai kaupungin valot illan hämärtyessä? Helsingissä juhlat nousevat omalle tasolleen! Meiltä löydät täydellisen juhlapaikan kaikenlaisiin tarpeisiin aina kaupungin ytimestä keskustan sykkeen ulkopuolelle. Selaa Helsingin upeimpia juhlatiloja tästä.

Uudenmaan juhlatiloissa on mistä valita

Oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, yritystapahtuma, seminaari, gaala tai mikä tahansa pieni tai isompi juhla, löydät varmasti sopivat juhlatilat Uudenmaan seudulta palvelumme avulla. Happens.fi tarjoaakin sinulle vaivattoman tavan löytää ja varata juhlatiloja Uudeltamaalta. Voit valita kiinnostavat tilat ja lisätä ne tarjouskoriin. Sen jälkeen riittää, että lähetät tarjouspyyntösi – palveluntarjoajat ottavat sinuun suoraan yhteyttä. Seuraavaksi voittekin sopia yhdessä tilaisuuden käytännön järjestelyistä ilman turhia välivaiheita. Helppoa ja sujuvaa, eikö totta!

Etsitkö uniikkia tunnelmaa? Katso nämä juhlapaikat Uudeltamaalta!

Nyt on tunnelma luotu pelkällä juhlatilalla! Tilat soveltuvat hyvin juhlia varten, joten inspiroidu listauksesta ja vie juhlasi uudelle tasolle! Monet tilat eivät heti näytä juhlatiloilta, mutta selaa listaa avoimin mielin! Lähetä tarjouspyyntöjä usealle paikalle lisäämällä kiinnostavimmat kohteet tarjouskoriin ja lähettämällä kaikki kerrallaan!

Muista nämä seikat juhlatiloja etsiessäsi

Haluatko juhliisi vaihtelua tuttuun kaupunkimiöjööseen verrattuna vai pysyä keskustan sykkeessä, lähellä viihdepaikkoja? Haluaisitko juhlia kartanomaisessa ympäristössä vai modernissa puitteissa kaupungin ytimessä? Onko sinulle tärkeää, että juhlatilassa on erillinen ulkotila, vai houkuttelevatko sinua kenties pitkät pöydät suuressa salissa?

Harkitse juhlatilaa seuraavien seikkojen perusteella:

  1. Budjetti: Mikä on juhlatilan vuokran sallittu budjetti? Selvitä etukäteen, mitä budjettiin sisältyy ja ole valmis tarvittaessa joustamaan sijainnin tai ajankohdan suhteen.
  2. Vierasmäärä: Arvioi alustavasti juhlaan osallistuvien ihmisten määrä, jotta voit etsiä sopivia juhlatiloja. Onko kyseessä pieni perhejuhla vai suuri tapahtuma sadoille vieraile?
  3. Ohjelmanumerot ja tekniset tarpeet: Minkälainen ohjelma juhliisi kuuluu? Tarvitsetko erityisiä tiloja tai teknisiä välineitä esityksiä varten? Huomioi juhlien teema ja mahdolliset esiintyjät.
  4. Visuaalinen ilme: Millaisen tunnelman haluat luoda juhlillesi? Valitse sellainen juhlatila, joka sopii haluttuun visuaaliseen tyyliin. Käy paikan päällä tarkastelemassa vaihtoehtoja ja hanki inspiraatiota somistuksia varten. Mieti ennalta myös sitä, millaiselta haluat juhlien näyttävän valokuvissa.
  5. Sijainti: Vaikka asuisit itse esimerkiksi Helsingissä tai Vantaalla, kannattaa pitää mieli avoimena ja tutustua Uudenmaan juhlatiloihin kattavasti myös muissa alueen kaupungeissa. Voi olla, että se unelmien juhlapaikka löytyykin heti oman kotikaupungin rajan toiselta puolen.

Eli vielä pähkinänkuoressa: suosittelemme valitsemaan sellaisen juhlatilan, joka sopii asettamaasi budjettiin, heijastaa toiveitasi, vastaa tarpeitasi oheispalveluiden ja -tarjoilujen kannalta ja luo juuri sellaisen tunnelman, jota etsit. Uudenmaan alueella vaihtoehtoja onneksi löytyy – selaa kohteita läpi ja lähetä vaivattomasti tarjouspyyntöjä itseäsi kiinnostavista paikoista!

Mitä ja mistä tarjottavia juhliin?

Tiedämme, että hyvä ruoka ja muut tarjottavat herkut ovat tärkeä osa juhlahetkiä. Tarjoilujen suunnittelu voi olla hauskaa, mutta jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, Happens.fi auttaa sinua löytämään myös ammattitaitoiset pitopalvelut hoitamaan herkullisen tarjoilun puolestasi.
Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin »
Happens pitopalvelu häät

Ohjelmanumerot juhlien piristeeksi

Juhlien onnistumiseen vaikuttaa merkittävästi se, millaisia ohjelmanumeroita siellä on tarjolla. Oikein valitut aktiviteetit voivat luoda juhliin ainutlaatuisen tunnelman ja tehdä niistä unohtumattomat. Pohdi, miten saisit kaikki vieraat nauttimaan ja osallistumaan erilaisista ohjelmanumeroista. Laita siis luovuutesi valloilleen ja valitse aktiviteetit huolella, jotta juhlistasi tulee taatusti säväyttävät!
Aktiviteetit »
Happens DJ musiikki juhlatilan äänentoisto

Varaa juhlatilat Uudeltamaalta ja varaudu ikimuistoisin kemuihin

Kun olet varannut juhlatilat (mieluiten hyvissä ajoin), suunnitellut mukavat oheisaktiviteetit, tilannut herkulliset tarjoilut ja huolehtinut kaikista muistakin juhlaan liittyvistä järjestelyistä, ei jää enää paljon muuta kuin kutsua juhlavieraat ja odottaa sitä merkittyä päivää kalenterissa, jolloin pääsette kokoontumaan yhteen mahtavien juhlien merkeissä. Happensin avulla kaikki tämä sujuu vaivattomasti. Hyviä juhlia!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme