Ravintola Saslik - Varaa Saslik & kabinetit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Ravintola Saslik

Saslik – tuo tuttu, persoonallinen näky Punavuoressa. Jo yli 50-vuotias Saslik on historiansa aikana kasvanut ravintolasta instituutioksi. Tämä ravintola on yksi Suomen tunnetuimmista! Kuuluisia vieraita on riittänyt kotimaasta, ja onpa paikka tunnettu myös turistien keskuudessa. Varaa Ravintola Saslik ja Saslikin kuuluisat kabinetit Happensin kautta.
Ravintola Saslik - Helsinki - Happens

Saslik ravintola yksityiskäyttöön

Saslikin legendaarinen miljöö on omiaan, kun suunnittelet suurempaa yksityistilaisuutta ravintolassa. Saslikin erikoisuuksia ovat mm. nimikkococktailit, kuten Kalinka, sekä yksityinen esitys trubaduurilta. Ja valitsitte syödä sitten blinimenun, Iivanan miekan tai Kievin kanan, jälkiruoaksi on otettava Katariina Suuren uskomaton Uunijäätelö (kuvassa).
Varaa koko Saslik tapahtumaasi »
Ravintola Saslik - Helsinki - Happens

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön vaikka kaikkiin sopivalta vaikuttaviin tiloihin yhdellä kerralla. Saslik myyntipalvelu on sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan tapahtuman yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä teille sopivassa kanavassa.
Ravintola Saslik - Helsinki - Happens

Kaikki Helsingin A&S Ravintolat Happensissa

A&S Ravintolat on suomalainen perheyritys, jonka lukuisat ravintolat tarjoilevat sekä suomalaisia että ulkomailta inspiraationsa saaneita makuelämyksiä. Katso kaikki Helsingin kohteet ja löydä sopiva ravintola tilaisuuteesi:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme