Top Lounges Helsinki - kokoustilat Helsinki keskusta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Top Loungesin kokoustilat Helsingissä

Top Loungesin upeat kokoustilat sijaitsevat Eteläesplanadilla Wasa Bankin talossa – Kattohuoneisto, Ateljee ja Idea Boxi. Kokoustilat tarjoavat puitteet moneen lähtöön aina pienistä workshopeista suurempiin seminaareihin ja niitä yhdistelemällä saadaan aikaa myös kombo joka palvelee läpi päivän agendan vaihtuessa. Esplanadilla sijaitsevien tilojen lisäksi kokoustaa voi myös Astoria-Salissa ja Astor-Kabinetissa Iso Roobertinkadulla.
Top Lounges kokoustilat - Happens

Myös tilojen yhdistäminen onnistuu

Top Lounges Kattohuoneisto, Ateljee ja Idea Boxi tilat sijaitsevat kaikki samassa kiinteistössä ja tilojen hyödyntäminen myös ristiin onnistuu helposti. Esimerkiksi Ateljee ja suoraan tilan alapuolella sijaitseva Idea Boxi toimivat mainiosti yhdessä vaikkapa workshop-käyttöön. Kokouspäivän voi viimeistellä saunomalla kattohuoneistossa!
Tutustu Idea Boxiin »
Top Lounges kokoustilat - Happens

Hulppea Kattohuoneisto

Kattohuoneiston avarat tilat ovat helposti muutettavissa erikokoisiin ja tyyppisiin tilaisuuksiin. Tilaisuuden luonteesta riippuen Kattohuoneistossa voi järjestää kokouksen jopa 80 henkilölle. Kattohuoneiston kaksi kattoterassia, kaksi upeaa edustussaunaa, näyttävät kokoustilat sekä tyylikäs lounge tarjoavat puitteet vaikka kokonaisen työpäivän viettoon.
Tutustu Kattohuoneistoon »
Top Lounges kokoustilat - Happens

Tutustu muuhun tarjontaan Helsingin keskustassa

Happensin kautta löydät monipuolista tekemistä ja kokemista sekä upeita tapahtumatiloja, juhlatiloja ja kokoustiloja Helsingin keskustasta. Tsekkaa vaikkapa tekemistä tai tykypäivä Helsingissä, keskustan saunatilat sekä juhlatilat Helsingissä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme