Top Lounges Helsinki - tilat Helsinki keskusta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Top Lounges

Top Loungesin monipuoliset tilat Helsingin keskustassa tarjoavat puitteet saunailloille, erilaisille kokouksille, satojen henkilöiden gaalailloille, konserteille, workshopeille ja kaikkeen siltä väliltä! Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaiset tarjouspyynnöt ja Top Loungesin tiimi on suoraan sinuun yhteydessä. Pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Tutustu ja buukkaa Top-tason tila helposti Happensista!
Top Lounges - Happens
Top Lounges tilat Espan kattojen yllä

Top Loungesin tiloista Kattohuoneisto, Ateljee ja Idea Boxi sijaitsevat Helsingin Esplanadin vehreän puiston yllä historiallisen Wasa Bankin talon ylimmässä kerroksessa. Tyylikkäät tilat soveltuvat erinomaisesti yksityisyyttä ja rauhaa vaativiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Ateljeessa on puitteet esimerkiksi johtoryhmien tapaamisille, Idea Boxissa järjestetään nimensä mukaisesti kaupungin kuumimmat workshopit ja Kattohuoneistossa neuvottelut jatkuvat saunan lauteilla! Näistä tiloista etenkin Ateljee ja Kattohuoneisto sopivat loistavasti myös juhliin, illanviettoihin ja illallisiin.

Astoria – tapahtumien tila

Top Lounges Astoria on sali parhaisiin tapahtumiin keskellä Helsinkiä. Yli kahdeksan metriä korkea Astoria-sali palvelee päivisin kokouksia sekä seminaareja ja toimii iltaisin estradina erilaisille juhlille, konserteille, näytelmille ja klubitapahtumille – jopa 400 henkilölle. Top Loungesille ominaiset huippupuitteet kruunaavat salin näyttävät pinnat kattolistoineen ja parketteineen sekä nouseva parvi, joka antaa lisätilaa mm. alkumaljojen nauttimiseen tai tervetuliaispuheeseen.
Tutustu Astoria-saliin »
Top Lounges - Happens

Astor-kabinetti salin kylkeen tai sellaisenaan

Astoria-salin yhteydessä sijaitsevassa Astor-kabinetissa vietätte tehokkaat kokoukset, herkulliset illanvietot ja intiimit perhejuhlat. Astor-kabinettia vuokrataan joko yhdessä Astoria-salin kanssa tai erikseen omana tilanaan. Tilaan mahtuu ruokailemaan jopa 60 henkilöä!
Tutustu Astor-kabinettiin »
Top Lounges - Happens

Tutustu muuhun tarjontaan Helsingin keskustassa

Happensin kautta löydät monipuolista tekemistä ja kokemista sekä upeita tapahtumatiloja, juhlatiloja ja kokoustiloja Helsingin keskustasta. Tsekkaa vaikkapa tekemistä tai tykypäivä Helsingissä, keskustan saunatilat sekä juhlatilat Helsingissä tai lähde juhliin merelle!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme