Top Lounges Helsinki - tilat Helsinki keskusta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Top Lounges

Top Loungesin monipuoliset palvelut Helsingin keskustassa tarjoavat puitteet unohtumattomiin pikkujouluihin, saunailtoihin, kokouksille, satojen henkilöiden gaalailloille, konserteille, workshopeille ja kaikkeen siltä väliltä! Tilat, maukas ruoka ja ohjelmapalvelut onnistuvat kaikki helposti Top Loungesin kautta ammattimaisella otteella. Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaiset tarjouspyynnöt ja Top Loungesin tiimi on suoraan sinuun yhteydessä tilaisuuden yksityiskohdista ilman välikäsiä.
Top Lounges - Happens
Top Lounges tilat Espan kattojen yllä

Top Loungesin tiloista Kattohuoneisto, Ateljee ja Idea Boxi sijaitsevat Helsingin Esplanadin puiston yllä historiallisen Wasa Bankin talon ylimmässä kerroksessa. Tyylikkäät tilat soveltuvat erinomaisesti yksityisyyttä ja rauhaa vaativiin kokouksiin ja tilaisuuksiin kuten pikkujouluihin. Ateljeessa on puitteet esimerkiksi johtoryhmien tapaamisille, Idea Boxissa järjestetään nimensä mukaisesti kaupungin kuumimmat workshopit ja Kattohuoneistossa neuvottelut jatkuvat saunan lauteilla! Näistä tiloista etenkin Ateljee ja Kattohuoneisto sopivat loistavasti myös juhliin, illanviettoihin ja illallisiin. Idea Box sijaitsee Ateljee tilan alapuolella ja ne ovat yhdisteltävissä toimivaksi huoneistokokonaisuudeksi.

Astoria – tapahtumien tila

Top Lounges Astoria on sali parhaisiin tapahtumiin keskellä Helsinkiä. Yli kahdeksan metriä korkea Astoria-sali palvelee päivisin kokouksia sekä seminaareja ja toimii iltaisin estradina erilaisille juhlille, konserteille, näytelmille ja klubitapahtumille – jopa 400 henkilölle. Top Loungesille ominaiset huippupuitteet kruunaavat salin näyttävät pinnat kattolistoineen ja parketteineen sekä nouseva parvi, joka antaa lisätilaa mm. alkumaljojen nauttimiseen tai tervetuliaispuheeseen.
Tutustu Astoria-saliin »

Astor-kabinetti salin kylkeen tai sellaisenaan

Astoria-salin yhteydessä sijaitsevassa Astor-kabinetissa vietätte tehokkaat kokoukset, mukavat illanvietot ja intiimit perhejuhlat. Astor-kabinettia vuokrataan joko yhdessä Astoria-salin kanssa tai erikseen omana tilanaan. Tilaan mahtuu ruokailemaan jopa 60 henkilöä!
Tutustu Astor-kabinettiin »
Top Lounges - Happens

Tutustu muuhun tarjontaan Helsingin keskustassa

Happensin kautta löydät monipuolista tekemistä ja kokemista sekä upeita tapahtumatiloja, juhlatiloja ja kokoustiloja Helsingin keskustasta. Tsekkaa vaikkapa tekemistä tai tykypäivä Helsingissä, keskustan saunatilat sekä juhlatilat Helsingissä tai lähde juhliin merelle!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme