Technopolis kokoustilat ja seminaaritilat - Varaa heti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Technopolis kokous- ja tapahtumatilat

Technopolis on todellinen yritystilaisuuksien ammattilainen! Etsitkö modernia kokoustilaa? Entä tyylikästä seminaaritilaa? Technopolis -kampuksien ensiluokkaiset tilat ovat tarkoitettu kaikenlaisiin tapaamisiin, neuvotteluihin, kohtaamisiin ja kehittämiseen. Ja löytyypä näistä toimistorakennuksista myös huipputason saunat rennompiin yritystilaisuuksiin!
Technopolis Tampere - kokoustilat - Happens

Tutustu Technopolis tiloihin kootusti tältä sivulta ja varaa yritystilaisuuteesi sopiva kokous- tai tapahtumatila Happensin kautta. Technopolis -kampukset löydät Tampereelta (Asemakeskus ja Yliopistorinne), Helsingistä (Ruoholahti), Espoosta (Otaniemen Innopoli) ja Vantaalta (Aviapolis).

Technopolis Asemakeskus - Tampere

Tilat Tampereen keskustassa. Technopolis Asemakeskuksesta löydät viisi pienempää kokoustilaa 8-12 henkilölle, hulppean kattoterassilla varustetun saunatilan 20 henkilölle sekä hieman suuremmat kokous- ja seminaaritilat 24-35 henkilölle.

Technopolis Innopoli - Espoo

Tilat Espoon Otaniemessä keskeisellä paikalla loistavien kulkuyhteyksien varrella. Technopolis Innopolista löydät mm. useamman saunallisen kokoustilan 8-25 henkilölle, seminaaritilat jopa 200 henkilölle sekä lukuisia kokoustiloja tältä väliltä!

Kaiken kokoiset kokoukset ja tilaisuudet

Technopolis kokouspalveluista löydät kaiken tarvitsemasi seminaaripaketeista pikapalavereihin. On tilat, tarjoilut, saunat sekä osaava henkilökunta apunasi kaikissa käytännön järjestelyissä. Lisäksi monipuolinen välineistö ja tekninen tuki varmistavat, että tilaisuus sujuu mutkitta.
Technopolis - Happens - kokoustilat

Ilmaiset tarjouspyynnöt Happensin kautta

Happensin kautta voit lähettää rajattoman määrän ilmaisia tarjouspyyntöjä sopiville tiloille ja palveluille. Tarjouspyynnöt välittyvät suoraan palveluntarjoajalle, jolloin pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista ilman välikäsiä omissa kanavissanne. Tutustu myös muihin kokoustiloihin Helsingissä, Tampereella, Espoossa ja Vantaalla. Katso esimerkiksi BioRexin kokoustilat, Messukeskuksen kokoustilat sekä Top Loungesin tilat. Voit myös etsiä sopivaa pakettia tapahtumaasi Happensin Tapahtuma-Avun kautta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme