Arvonta - Voita saunailta safkoilla - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Voita saunailta safkoilla!

Happens ja foodora pisti pystyyn arvonnan, jossa voittaja saa ilmaiseksi Happensista löytyvän Laguunin 1-25 henkilön konttisaunan illaksi käyttöönsä Espoon Keilaniemessä. Jotta kenenkään vatsa ei murisisi, niin foodora tarjoaa safkat koko porukalle. Osallistuminen onnistuu tilaamalla Happensin uutiskirjeen alla olevasta kentästä ja vaatii rakkautta saunomista ja ruokaa kohtaan!
foodora happens arvonta

Osallistu arvontaan tästä! Lisätietoa arvonnasta löydät alapuolelta.

Arvonta suoritetaan kaikkien Happensin uutiskirjeen tilanneiden kesken maanantaina 6.6.2022. Voittajaan ollaan sähköpostitse yhteydessä ja voittaja julistetaan uutiskirjeen välityksellä. Emme jaa sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille vaan käytämme niitä Happensin palveluiden markkionintiin. Osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää. Täältä voit tutustua myös tarkemmin Laguunin konttisaunaan ja täältä Happensin tiloihin, tarjoiluihin ja aktiviteetteihin.

Mikä on Happens?

Happens kerää tilat, tarjoilut ja aktiviteetit raikkaalla tavalla yhteen paikkaan. Olit sitten järjestämässä häitä, polttareita, kokousta, ylppäreitä tai ihan vain keksimässä tekemistä lauantaille, löydät Happensista kaiken mitä tarvitset - inspiroidu laajasta valikoimastamme tutustumalla tarjontaan alla olevista korteista!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme