Vuokramökit - Löydä vuokramökkejä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokramökit

Tervehdys vuokramökin etsijä! Onko suunnitteilla saunailta, perhejuhlat, polttarit vai kenties jokin yritystilaisuus? Happensin vuokramökeistä löydät viihtyisät villat ja kodikkaat saunamökit. Tutustu vaihtoehtoihin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä matkaan!
Happens - Hawkhill - Villa Maria hirsihuvila talvella

Aloita mökin vuokraus osoitteesta Happens.fi

…ja kaikesta tulee helpompaa! Mökkivuokraus on suosittua niin juhliin, kokouksiin kuin muihinkin kaveri- tai työporukan illanviettoihin. Kyllähän me suomalaiset mökkeilyä rakastamme! Ja kun omaa mökkiä ei halutulta sijainnilta tarvittavilla spekseillä löydy, kannattaa tarttua mahdollisuuteen etsiä vaihtoehtoja meidän kauttamme. Happensilta löydät vuokramökit kätevästi yhdestä paikasta ja lähetät ilmaiset tarjouspyynnöt kerralla usealle palveluntarjoajalle.

Mökille päiväksi, illaksi vai yöksi?

Vuokramökkejä löytyy kaikenlaisiin tarpeisiin. Kokoustekniikalla, terassilla vai laiturilla? Saunalla, makuuhuoneilla vai ulkoporealtaalla? Halusit sitten viettää vain saunaillan tai tehdä aktiviteettien täyteisen viikonloppureissun, meiltä varaat vuokramökit kaikilla mukavuuksilla. Aloita itse mökin etsimisestä ja etene sitten ruokapuolen ja ohjelman suunnitteluun.

Vuokraa mökki Nuuksiosta

Nuuksio on yksi Etelä-Suomen suosituimmista retkeilykohteista, ja löytyypä alueelta useita upeita vuokramökkejäkin. Vuokramökkiä valitessa mieti mm. majoitustarvetta, tilaisuuden tyyppiä ja tietysti osallistujamäärää. Halutaanko viettää aikaa enimmäkseen itse mökillä vai kiinnostaako lähellä sijaitsevat palvelut? Tutustu alta vuokramökkeihin Nuuksiossa ja järjestä täydelliset juhlat, firman virkistystilaisuus tai pienempi tapahtuma mökillä!

Mökkireissu Lohjalle tai Siuntioon?

Mökkitunnelmaan pääsee helposti aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Tyylikkäitä villoja ja rentoon oleskeluun sopivia huviloita löydät mm. Lohjalta ja Siuntiosta. Kisakallion huviloissa lisäpotkua haetaan urheiluopiston aktiviteeteista, kun taas Villa Störsvikissä ihaillaan merimaisemaa! Selaa vuokramökkejä ja valitse sopiva.

Vuokramökit Sipoosta tai Hyvinkäältä

Mökkiä lähdetään aina vuokraamaan tietyt tarpeet mielessä. Tarvitaan sauna, tilaa oleskeluun ja mahdolliselle muulle ohjelmalle, ehkä keittiö, ehkä TV tai sitten vain riittää, kun tuo paikalle oman kaiuttimen. Sijainnilla ei välttämättä ole niinkään merkitystä, tärkeintä on vain löytää juuri sinulle sopiva vuokramökki! Kenties se löytyy Sipoosta tai Hyvinkäältä? Katso upeita vaihtoehtoja tästä.

Mökin vuokraus on helppoa Happensin kautta

Miksi Happens.fi? Koska se on vain yksikertaisesti helppoa. Ja kukapa nyt ei haluaisi päästä vuokramökin etsimisestä helpolla! Palvelumme selkeä visuaalinen ilme ja yksinkertainen toiminnallisuus mahdollistaa tarpeisiisi sopivan vuokramökin löytämisen nopeasti. Näet vuokramökin profiilista selvästi täyttääkö paikka toiveesi. Lisää tarjouskoriin kaikki vuokramökit, joista olet kiinnostunut, ja lähetä yhdellä klikkauksella tarjouspyynnöt palveluntarjoajille. Vuokramökkien palveluntarjoajat ovat sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan yksityiskohdista keskenänne ilman välikäsiä.

Muista muutama vinkki

Mökkiä vuokratessa kannattaa tutkistella esimerkiksi kuinka monta saunojaa mahtuu mökin löylyhuoneeseen, minkälainen oleskelutila ja varustelu mökistä löytyy ja onko mökissä tilaa mahdolliselle muulle ohjelmalle. Tee lista toiveistasi ja valitse sopiva vuokramökki sen mukaisesti!

Monet vuokramökit tarjoavat myös erilaisia lisäpalveluita. Tee mökkireissusta unohtumaton vaikkapa fatbike-retkellä tai muulla luontoaiheisella aktiviteetilla SUP-lautailusta lumikenkäilyyn. Tai sitten pistä vain pihalla pystyyn legendaariset mökkiolympialaiset! Kyllä on hauska istahtaa mökin sohvalle ja saunaan, kun aktiviteeteista riittää päiviteltävää!

Mökkieväät messiin!

Muista tsekata vuokramökkiä etsiessäsi saako tilaan tuoda omat tarjoilut. Onhan hyvästä ruoasta nauttiminen yksi mökki-illan tärkeimmistä ohjelmanumeroista. Jos tarkoitus on tuoda omat tarjoilut, mieti ajoissa vedetäänkö klassisella nyyttärimeiningillä vai loihditko mökkigourmetin itse. Joka tapauksessa vieraat odottavat mökkireissua vesi kielellä!
Happens - mökkieväät

Onko tarkoitus jäädä vielä yöksikin?

Monet vuokramökit soveltuvat nimenomaan yöpymiseen. Kun jäät mökille yöksi, pääset nauttimaan raikkaasta mökkielämästä useampana päivänä. Ehkä aamuvirkut suuntaavat auringon noustessa uimaan? No jos totta puhutaan: auringon noustessa ei taida moni mökkeilijä olla ummistanut edes silmiään. Yöpymisessä parasta onkin se, että voit nauttia ajasta vieraidesi kanssa ilman kiirettä mihinkään. Oli yöpymismahdollisuutta tarkoitus sitten käyttää nukkumiseen tai ei.
Happens - Hawkhill Villa Juhani - sisätilat

Mitä kaikkea mökin ympäristössä voisikaan tehdä?

Nuuksion kansallispuisto | Kisakallio | Vuokratilat | Saunatilat | Aktiviteetit

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme