Ristiäiset tai nimiäiset - Järjestä Happensin avulla - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Ristiäiset ja nimiäiset

Perheenlisäystä, mikä ihana uutinen! Eiköhän mennä saman tien asian ytimeen eli järjestämään pienokaisen ensimmäisiä juhlia. Kun etsit sopivaa juhlatilaa ja tarjoiluita ristiäisiin, löydät ne helposti Happens.fi:stä.
Ristiäiset ja nimiäiset - Happens

Vinkkejä ristiäisten tai nimiäisten suunnitteluun

Täydelliset juhlat eivät katso päivänsankarin ikää, joten käynnistä siis huoletta hulppeiden nimiäisten tai ristiäisten suunnittelu. Nimi on perheen uuden supertähden ensimmäinen saavutus, joten mitäpä sitä pienesti huoneen perällä kuiskaamaan. Kutsuit koolle sitten vain perheen tai kummit, tai kaikki ystävät, mummit, kaimat ja naapurit, Happensin tila- ja tarjoiluvaihtoja selaamalla pääset varmasti alkuun ristiäisten tai nimiäisten suunnittelussa.

Aloitetaan vieraista

Ristiäisten vieraslistaa hahmotellessa yksi asia on varmaa: ihan kaikki haluavat tulla mukaan pientä suloista ihmettä katsomaan. Juhliin on tietysti tärkeää kutsua sukulaiset ja ystävät paikalle ja ennen kuin siirryt juhlatilojen etsimiseen, kannattaa vierasmäärä laskea valmiiksi mahdollisimman tarkkaan. Näin pääset nopeasti selaamaan sinulle sopivimpia vaihtoehtoja.

Juhlapaikkoja ristiäisiin

Voit selata Happensilta löytyviä juhlatiloja suoraan kaupunkikohtaisesti Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Turusta tai Tampereelta, tai käyttää sivun ylhäältä löytyvää hakupalkkia. Alle olemme nostaneet myös muutamia tiloja jokaisesta kaupungista!

Ristiäiset tai nimiäiset pääkaupunkiseudulla

Muista nämä juhlatilaa miettiessäsi!

Ristiäiset ovat usein perhejuhla, joten juhlapaikka on hyvä valita niin, että kaikki pääsevät helposti paikalle. Mieti myös kauempaa saapuvia: löytyykö juhlapaikan läheisyydestä hotellia, mökkejä tai muuta majoitusvaihtoehtoja vieraille.

Mieti ristiäisten tai nimiäisten ohjelmaa: onko samassa tilassa tarkoitus viettää itse seremonia vai vain pelkät juhlat kahvitteluineen? Tämä vaikuttaa oleellisesti siihen, minkälaisella pohjaratkaisulla varustettua tilaa kannattaa etsiä.

Pitopalvelu: vaikka päivän päätähti ei vielä ymmärrä hyvin salaattien, runsaiden pääruokien, kakkujen, leivosten, macaronien tai kunnon voileipäkakkujen päälle, ei se tarkoita, että varttuneiden vieraiden tarvitsisi viettää ihanaa juhlapäivää nälissään!

Somistus: ristiäisiin ja nimiäisiin sopii tietysti suloinen koristelu hempeine väreineen. Tuttu ja takuulla toimiva vaihtoehto on hommata ristiäisiin ilmapalloja sekä lapsen nimellä tai nimikirjaimilla varustettuja koristeita tarjoilupöytään. Myönnetään, vauvahan ei näistä juhlista tule mitään muistamaan, mutta onhan se nyt mukavaa, että sinä järjestäjänä saat kauniita kuvia ikimuistoisesta päivästä!

Pelkkä pitopalvelu?

Mikäli haluat järjestää juhlat kotona, suosittelemme ehdottomasti silti lähettämään tarjouspyynnöt sinua houkutteleviin pitopalveluihin. Vauva-arjessa sekä juhla-asujen, kutsujen ja aikataulujen suunnitellussa on ihan tarpeeksi työtä! Varaa siis hyvissä ajoin pitopalvelu suunnittelemaan ja valmistamaan ristiäisten tai nimiäisten tarjoilut, tuomaan paikalle astiat, tarjoiluhenkilökunnan ja ehkä jopa somisteetkin!

Psst! Suosittelemme sitten myös hoitamaan kodin ajoissa juhlakuntoon. Älä jätä pölykoiria tai sotkuisia vaatteita lojumaan, muuten juhlat saattavat muistuttaa enemmän sotkuista lapsenhuonetta kuin juhlatilaa.

Tutustu pitopalveluihin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Myös nämä sivut saattavat kiinnostaa sinua: Häät, Elämykset, Kylpylä, Bilebändi.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Me lupaamme, että lapsen nimen miettiminen on näissä järjestelyissä suurin murheesi. Happensin kautta ristiäisten tai nimiäisten suunnittelu ja toteuttaminen on äärimmäisen helppoa, hauskaa ja inspiroivaakin. Voit etsiä juhlatiloja ja cateringpalveluita haluamiesi yksityiskohtien mukaan sinulle sopivilta sijainneilta. Kun olet löytänyt sinua kiinnostavia palvelutarjoajia, voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön helposti kaikille sopiville tiloille ja pitopalveluille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä.
Ristiäiset ja nimiäiset - Happens

Ennen ristiäisiä?

Ennen, kun on aika hipelöidä ihanaa vauvaa, on aika hemmotella tulevaa mammaa! Siis babyshowerit eli vauvakutsut kehiin!
Vinkkejä babyshowereihin »
Ristiäiset ja nimiäiset - Happens

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme