Vinkkejä tapahtuman järjestämiseen - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vinkkejä tapahtuman järjestämiseen

Tilat, tarjoilut, tekeminen ja tilpehöörit – täydellisen tapahtuman neljä T:tä. Tutustu tapahtuman järjestämiseen Happensin kautta ja suunnittele kätevästi unohtumattomat juhlat, yritystilaisuus tai muu tapahtuma.
Happens - Allas Sea Pool - Sisäpiha - varaa tila tapahtumaasi

Happensin kautta tapahtuman järjestäminen on helppoa ja inspiroivaa. Voit lähettää kerralla tarjouspyynnöt niin tiloja, tarjoiluita kuin tekemistä tarjoaville palveluille ja pääset sen jälkeen sopimaan yksityiskohdista palveluntarjoajien kanssa ilman välikäsiä. Lue alta Happensin vinkit ja ideat tapahtuman järjestämiseen ja aloita täydellisen tapahtuman suunnittelu! Olemme koonneet eri osioihin esimerkkejä tiloista, tapahtumista ja ohjelmanumeroista. Kaikki palvelut löydät yllä olevaa hakupalkkia käyttäen!

Kaikki alkaa sopivan tilan metsästämisestä

Tilan metsästäminen alkaa muutamien perusraamien miettimisestä: kuinka monta vierasta on tulossa? Mikä on tapahtuman haluttu sijainti? Halutaanko pysyä tietyn budjetin sisällä? Lisäksi kannattaa hakua tehdessä määrittää juhlien tyyli. Polttareille tuskin tarvitsee selata auditorioita ja suurelle koulutuspäivälle kattohuoneiston intiimi saunatila voi olla melkoinen hutilyönti. Meiltä löydät tilat kaikenlaisiin tapahtumiin!

Mieti yksityiskohtia ja aloita tilan etsiminen

Saunatila, kokoustila, juhlasali, huvila, konserttisali, tilausravintola, yksityinen risteilijä, maalaisromanttinen vintti vai täysin tyhjä tapahtumatila? Valitse tila, joka palvelee tapahtumaasi, mutta älä aristele ajatella boksin ulkopuolelta. Mieti tilaa valitessasi myös muun muassa sitä, tarvitsetko tilaa esiintyjälle, ruokailulle, tanssimiselle tai muulle ohjelmalle. Haluatko koristella tilaa itse? Haluatko tuoda omat tarjoilut? Tutustu alta erilaisiin tapahtumatiloihin ja muista olla ajoissa liikkeellä tilan varaamisen suhteen.